Flere metoder for å identifisere kvaliteten på akrylkremflaskemateriale

4-1005

Et godt stykke akrylmateriale bestemmer et akrylprodukt av høy kvalitet, det er åpenbart.Hvis du velger mindreverdigakrylmaterialer, den behandledeakrylproduktervil bli deformert, gulnet og svertet, eller de bearbeidede akrylproduktene vil være mange defekte produkter.Disse problemene er direkte relatert til valg av akrylmaterialer.

Nedenfor vil jeg introdusere flere metoder for å bedømme kvaliteten på akrylkremflasker for alle å skille i fremtiden.

Den første observasjonsmetoden:

Dette er en metode for å bedømme basert på materialegenskapene til selve akrylen.Når vi kjøper akryl kan vi sjekke om akrylplaten har svak falming eller lav glans.Hvis det er det, betyr det at kvaliteten på akryl ikke er god.I tillegg til denne observasjonsmetoden kan du også sjekke om akrylmanualen stemmer med den faktiske situasjonen til akrylplaten.Hvis det er inkonsekvent, kan det også bedømmes at akrylmaterialet er uregelmessig.

Den andre brenningsmetoden:

Du kan bruke et lite stykke akryl til en brenntest.Hvis akrylplaten brenner raskt, betyr det at kvaliteten på akrylen ikke er god.

Den tredje lysoverføringsmetoden:

Denne metoden stammer fra de lystransmitterende egenskapene til akryl.Den kan sende ut hvitt lys gjennom lyset gjennom akrylplaten.Hvis gult eller blått er funnet, betyr det at kvaliteten på akrylen ikke holder standarden.Fordi lystransmittansen til akrylplaten er veldig høy, er lyset som passerer positivt hvitt lys og vil ikke absorbere lysfarge.

Den fjerde limemetoden:

Denne metoden kalles også varmsmeltemetoden, som utmerker seg ved forskjellen i vedheftsgrad mellom gode akrylmaterialer og dårlige akrylmaterialer.For eksempel vil akrylmaterialer av dårlig kvalitet klebe sammen etter smelting og er vanskelige å skille, mens akrylmaterialer av god kvalitet lett kan skilles.
Den femte pakkemetoden:

den myke gummikantemballasjen av akrylmateriale av god kvalitet er veldig bra, men den myke gummikanten på dårlig akrylplate ser veldig blandet ut.Denne typen industri kalles joint venture-ark.Selvfølgelig er prisen på en godt pakket akrylplate definitivt dyrere enn for en dårlig akryl.

Når vi produserer akrylkremflasker, bruker vi disse identifikasjonsmetodene for å sikre kvaliteten på råvarene våre.Det er også en fempunktsmetode for å identifisere kvaliteten på akrylplater som har blitt oppsummert i praksis opp gjennom årene.Samtidig håper vi å få rettelser og forslag fra fagfeller eller eksperter Replenish.


Innleggstid: 26. juni 2023